Hur får jag fatt i er support?

Ändrat: tor, 8 aug, 2019 kl. 10:16

Du har flera olika möjligheter att kontakta vår support: Telefon, chat och mejl.

Chat

Här på supportsidan, och på våra portaler, kan du chatta med supporten.

På portalerna klickar du på chat-ikonen med frågetecknet uppe till höger i din webbläsare.

Chattens öppettider är 8.00 till 16.00 alla vardagar, dock lunchstängt mellan 12.00 och 13.00:

Mejl

Du kan även skicka oss en mejl på supportse@clio.me. Vi försöker svara på din förfrågan inom en vardag.

Telefon

Vår telefon har också öppet alla vardagar mellan 8.00 och 16.00 med lunchstängt mellan 12.00 och 13.00. Du kan ringa på 08 505 24 800.