Hur hittar jag texter och aktiviteter?

Ändrat: fre, 20 okt, 2017 kl. 11:29

När du står inne i en portal, t ex Geografi, som i vårt exempel, finns det i menyn längst upp en rubrik som heter Områden och även en som heter Aktiviteter.

Så här finner du texter

Klicka på Områden för att finna texterna som finns på denna portal:

Nu kan du se olika områden på denna portal:

Om du klickar på ett av dessa områden, t ex Sverige och Norden, kan du se underområden under detta område:

Om du klickar på ett av dessa underområden, ser du de texter som hör till detta underområde:

Om du klickar på en text, t ex Sveriges indelning, ser du texten. Här kan du även klicka vidare till aktiviteter som är relevanta för denna text:

När du klickar där, får du upp en meny med aktiviteterna:

Så här finner du aktiviteter

För att se alla aktiviteter på en portal – i detta exempel portalen Geografi Mellanstadiet – klickar du på Aktiviteter i menyn längst upp på sidan:

Nu kan du se en lista med aktiviteterna på portalen. Du kan sortera på typer och årskurser: