Hur loggar jag in?

Ändrat: fre, 20 okt, 2017 kl. 11:16

På samtliga av våra portaler och på vår hemsida, clio.me, finner du en Logga in-knapp längst upp i höger hörn:

Om du klickar på knappen presenteras du för de inloggnings-möjligheter du kan använda. Om det är första gången du loggar in på Clio, ska du logga in med Clio Login (inte Google- eller Office 365-login). Du kan senare länka ditt Clio Login med Google eller Office 365-login.

Om du är osäker på vad ditt användarnamn eller lösenord är, vänligen kontakta din skolas användaradministratör eller vår support. Om det endast är ditt lösenord du är osäker på, kan du även klicka på Glömt lösenord? och fyller i din mejladress så skickar vi ett nytt.