Hur ser jag hur långt mina elever har kommit i ett quiz?

Ändrat: tis, 23 maj, 2017 kl. 10:08

Klicka på Hem- och skoluppgifter till vänster i menyn i Mitt Clio.

Hitta uppgiften genom att bläddra i veckoplanen. Om det är en uppgift utan inlämningsdatum klickar du på Utan inlämningsdatum:

När du hittat uppgiften klickar du på Se live-status under Åtgärd:

Du kommer nu till en översikt. I den kan du se vilka elever som har fått uppgiften och hur lång tid de har arbetat med den.

Du kan också se en sammanställning över svaren de har lämnat in. De markeras med prickar i olika färger:

• En grön prick betyder att alla svar på en sida i uppgiften är korrekta.
  • En gul prick betyder att några svar på sidan är korrekta och att några är inkorrekta. För du muspekaren över pricken kan du se hur många rätta svar eleven har.
  • En röd prick betyder att alla svar på en sida i uppgiften är inkorrekta.
  • En grå prick betyder att eleven ännu inte har svarat. Om en elev hoppar över en fråga via quiz-översikten längst upp, visas den också som grå för dig.