Om du har valt fel webbläsare, klicka här för att komma tillbaka till översikten.

Börja med att stänga alla dina öppna Firefox-fönster och -flikar.

Öppna därefter en ny Firefox-webbläsare. Nu kan vi börja.

Klicka på knappen med de tre horisontala strecken längst upp till höger:

Klicka på Bibliotek cirka i mitten av menyn som öppnas:

Klicka därefter på Historik i menyn som öppnas:

Klicka på Rensa ut tidigare historik:

Klicka i rullmenyn Tidsintervall att ta bort i det nye fönstret:

Klicka på All historik i menyn:

Se till att det är satt hack endast i följande:

• Kakor
  • Cache

Om det är satt hack för annat ska du ta bort dem.

När alla hack står korrekt klickar du på Ta bort längst ned:

Bara för att vara helt säker bör du stänga Firefox helt och öppna webbläsaren igen