Om du har valt fel webbläsare, klicka här för att komma tillbaka till översikten.

Börja med att stänga alla dina öppna Chrome-fönster och -flikar.

Öppna därefter en ny Chrome-webbläsare. Nu kan vi börja.

Klicka på knappen med de tre lodräta prickarna längst upp till höger:

Klicka på Fler verktyg i menyn som öppnas:

Klicka därefter på Ta bort webbinformation i menyn som öppnas bredvid:

Klicka på fliken Avancerat:

Klicka i rullmenyn Tidsintervall i vänstra sidan:

Vælg Genom tiderna:

Se till att det är satt hack endast i följande:

• Cookies och andre webbplatsdata
  • Cachade bilder och filer

Om det är satt hack för annat ska du ta bort dem.

När alla hack står korrekt klickar du på Rensa data längst ned:

Bara för att vara helt säker bör du stänga Chrome helt och öppna webbläsaren igen.