Hur tilldelar jag ett redigerat arbetsområde?

Ändrat: fre, 20 okt, 2017 kl. 12:15

Om du vill tilldela dina elever ett arbetsområde som du själv har skapat, eller som du har redigerat från något av Clios originalarbetsområden, väljer du Arbetsområden i vänstermenyn i Mitt Clio. Klicka sedan på Mina. Här finns dina redigerade och skapade arbetsområden:

För musen över det arbetsområde du vill tilldela, och klicka på knappen Tilldela, som då blir synlig:

Välj klass och ämne, samt välj om arbetsområdet ska vara synligt för eleverna med detsamma, eller om det inte ska vara synligt, genom att sätta hack i boxen vid Synlig för elever, eller ta bort hacket. Klica på Tilldela när du har gjort dina val:

Om du vill veta mer om synlig/inte synlig kan du läsa mer här.