Jag är helt ny på Clio. Var börjar jag?

Ändrat: ons, 7 aug, 2019 kl. 14:01

Först och främst ska du ha ett stort välkommen från hela Clio-teamet.

För att kunna använda våra läromedel ska du först logga in. Det kan du göra direkt på den portal du önskar använda, t ex Svenska årskurs 4-6.

Om du är ny användare rekommenderar vi att du loggar in via clio.me. På det viset ska du bara komma ihåg en enda hemsida. Oavsett vilket av alternativen du väljer, klickar du på Logga in-knappen uppe till höger:

När du kommer in via clio.me, kommer du direkt in i Mitt Clio / Clio Universum. Här kan du se allt du har tillgång till. Klickar du på portal, som t ex Svenska, kommer det en liten box fram med de olika årskurserna du kan välja:

Du kan även navigera mellan de olika ämnena och årskurserna genom att klicka på Clio Universum längst upp till vänster: