Kan ni visa mig hur jag …?

Ändrat: ons, 24 maj, 2017 kl. 14:39

Om du inte hittar svaret på din fråga här i Hjälpcentret eller vi inte lyckas hjälpa dig över telefon, kan vi ta över navigeringen på din dator med programmet TeamViewer. Då ser vi exakt vad du ser och kan hjälpa dig live. irl afk

För att boka en personlig guidning behöver du bara ringa eller mejla oss så avtalar vi en tid.

Ladda ner TeamViewer. När du startar programmet ser det ut som på bilden nedan. Du får ett ID-nummer som du ger oss så att vi kan få åtkomst till din skärm.