Om detta Hjälpcenter

Ändrat: ons, 7 aug, 2019 kl. 14:49

Hjälpcentret innehåller de mest vanliga frågorna som våra användare ställer oss i användarsupporten, samt lite extra som kan vara bra att veta.

Alla bilder är gjorda på en Windows 10-dator i en Chrome-webbläsare. Det innebär att det kan förekomma en del variationer mellan det du ser på din skärm och det du ser i Hjälpcentret. Allt borde dock vara användbart.

Vi uppdaterar löpande Hjälpcentret med nya frågor, och vi vill gärna höra från dig om du har ris, ros eller förslag på förbättringar. Om du tycker ett inlägg är bra (eller inte alls användbart) kan du meddela oss detta längst nere i inlägget genom att klicka på Ja eller Nej:

Har du frågor angående Hjälpcentret, eller vill du gärna komma med förslag på förbättringar, är du alltid välkommen att skriva till oss på mejladressen supportse@clio.me. Kom ihåg att kopiera länken till sidan som du har feedback på, och sätt in den i ditt mejl: