Vad finns under knappen ”Resurser”?

Ändrat: fre, 20 okt, 2017 kl. 11:22

Under Resurser inne i en portal, finns material till läraren och till eleven, och annat material, som t ex arbetsformer.

Under Till läraren finns lärarvägledning, information om hur läsguider fungerar och även våra tankar om inkludering mm.

Under Lärarvägledning kan du läsa om vårt läromedel, hur portalen fungerar och annat, som t ex material om målstyrd undervisning och Lgr. Det kan vara lite olika från portal till portal vad du finner.

Under Till eleven finns Anteckningstekniker och IT-verktyg, men även här material som är specifikt för den portal du är inne i.